Kako odabrati pravilan madrac za spavanje

U današnje vrijeme na tržištu postoji mnogo vrsta raznih madraca – Latex madraci,madraci od pjene,madraci od đepičaste jezgre,madraci od memorijske pjene Itd. Svi ti madraci su dobri ali dabi znali koji vam odgovara morate ih isprobati.

Dakle odete u salon madraca i legnete na onaj koji vam se sviđa, itako isprobate više madraca. Naravno dobro će vam doći i savjet prodavača. Nemoj te zaboraviti probati madrac na onoj podnici za koju je predviđen. Na nekim madracima se spava s obje strane a na nekima samo s jedne strane. Neki imaju ljetnu i zimsku stranu… itd. Kombinacija je mnogo. Imajte na umu da na madracu provodite trećinu vašeg života. Najvažnije je da se ujutro probudite odmorni i zadovoljni jer će i ostatak dana  biti dobar.

Savjet – Nikad ne kupujte jeftin madrac. Preporuka su madraci s memorijskom pjenom. Nakon cca tjedan dana probnog spavanja znaćete dali je to madrac za vas. Kada kupite novi madrac znajte da ga morate održavati i čistiti.

Pod održavanje se misli kada ga vi s vremena na vrijeme usišete ili prebrišete mrlju vlažnom spužvicom. Ne koristite jaka sredstva nego blagi deterđent za pranje posuđa i kasnije sodu bikarbonu. Ako vam se dijete ili kućni ljubimac popiški na madrac obrišite to mjesto s vodom i pjenom sredstva za pranje posuđa.Ostavite da se osuši pa natrljajte vlažnom sodom bikarbonom, osušite i usisajte usisavačem.Naravno nećete moći izvući mokraću iz madraca.

Zato nazovite nas. Mi ćemo vam dubinski strojno očisti madrac izvana i iznutra i uklonite grinje, bakterije, mrlje i sve nečistoće iz madraca. Nestati će i neugodni mirisi. Naravno izvlačimo i zaostalu mokraću iz dubine od 20 cm. Nakon tretmana potrebno je bar dvanaest sati za sušenje.Neki madraci imaju presvlake koje se mogu skinuti i oprati.

To je dosta kompliciran postupak. Napominjemo da nakon našeg dubinskog čićenja očistimo i presvlaku i izvučemo nečistoću iz madraca s dubine od 20 centimetara. Postupak čišćenja bračnog madraca traje oko pola sata.

Upotrebljavamo ekološko sredstvo za čišćenje madraca pa ne morate brinuti za zdravllje djece,ukućana i kućnih ljubimaca. Redovno dubinski čistite madrac kako bi dugo godina bio funkcionalan i vama udoban.

 

Zatražite najpovoljniju ponudu

Call Now Button